+4528424947 kontakt@kornerupdk.dk
Select Page

Ydelser

Vi kan hjælpe med alle opgaver 

Valget af facility services kan have stor betydning for, hvordan dagligdagen fungerer på en arbejdsplads. 

Der kan være flere fordele forbundet med outsourcing af facility services. For de fleste virksomheder, hvor arbejdet finder sted i et kontormiljø, er der behov for en række forskellige ydelser. Hvis en virksomhed selv skal ansætte personale til at varetage disse opgaver, kræver det både tid og viden for at sikre, at alle procedurerne lever op til de gældende standarder. 

Facility service management kan være det rigtige valg, hvis du gerne vil fokusere på sine kerneydelser, uden at skulle ansætte en bred vifte af medarbejdere til at varetage forskellige praktiske funktioner. Det sikrer en højere grad af specialisering og dermed et bedre udført arbejde.

Affaldshåndtering

Når skraldet skal tømmes eller I mangler en vognmand til at køre byggematerialer væk fra pladsen, så hjælper vi med det.

COVID-19 soignering

Det er nu også muligt at bestille COVID-19 soignering af jeres kontorer. 

Elektriker

Svigter strømmen henover weekenden og kritiske IT-systemer lukker ned som følge heraf, så sørger vi for, at strømmen kommer op og køre så hurtigt som muligt.

Erhvervs Coaching

Mangler I en coach til jeres kompetente medarbejdere for at gøre dem endnu bedre eller skal der løses konflikter internt? Ring, så skaffer vi den fornødne hjælp, så I kan få det bedste arbejdsmiljø.

Flyttemænd

Står flytningen for døren og har I svært ved at overskue det hele eller mangler en, der kan koordinere det hele, så hjælper vi også med det.

Indretningsarkitekt

At flytte virksomheden et andet sted hen eller få en ny tilbygning, der skal passe til resten af virksomheden, kan være en stor mundfuld. Vi skaffer en indretningsaktitekt, der kan opfylde alle de ønsker, I skulle have.

Logo tøj og gaver

Vi står for arbejdstøjet og gaven til jubilaren.

Plante service

Vil I gerne tage jer præsentabelt ud i receptionen eller har I brug for, at professionelle kommer og passer kontorernes planter, så sørger vi for at finde en passende leverandør.

Tømrer

Vi hjælper jer, når taget er utæt eller I mangler en håndværker til at montere et nyt vindue eller fixe en dør.

Vinduespolering

Har I efterhånden svært ved at kigge ud af vinduerne, så skaffer vi en vinduespudser, der bringer solen tilbage på kontorerne.

VVS og Kloak

Er toiletterne stoppet? Så ring – så finder vi en løsning hurtigst muligt.

Brolægning og anlæg

Skal belægningen laves eller skal I have anlagt en ny parkeringsplads, så finder vi leverandøren.

Ejendomsservice

Har I svært ved at finde en passende leverandør, der opfylder jeres krav til vedligeholdelse af udenomsarealer, så har vi en god virksomhed i baghånden, der udfører ejendomsservice.

Erhvervsrengøring

Ligner kontoret en “bombet lokum” eller mangler I blot en ny til at gøre rent, så skaffer vi tilbud fra forskellige leverandører og finder den bedste løsning til netop jer.

Forbrugsartikler til erhverv

Står I og mangler computere, skriveredskaber, håndsæbe, mapper eller nyt inventar, så hjælper vi med at skaffe det.

Grafitti fjernelse

Bor man i Hovedstadsområdet, er man desværre tit udsat for graffiti. Vi sørger for, at graffitien bliver fjernet fra jeres bygning.

IT Service / teknik

Har I udfordringer med at få løst IT-problemer. Det kan være e-conomics, der ikke kører optimalt eller blot en mus, der driller – så har vi en specialist i baghånden.

Pladsmænd

Mangler byggepladsen arme og ben? Så skaffer vi de nødvendige folk til opgaven.

Port service

Kan porten ikke åbne, så ringer I til os. Vi sørger for låsesmed, så medarbejderne kan vende hurtigst muligt tilbage til arbejdet.

Vagt service

Vi kan skaffe alle former for vagt service. Om det er vagten til storcentret, til receptionen eller vagten, der sørger for, at køre en runde om natten og komme ud, skulle der mod forventning ske indbrud.

Virksomhedsoptimering

Skal virksomheden tjekkes efter i sømmene eller mangler I nye ideer til optimering af indtjening og udførelse, så kontakt os.